Josiene – eigenaar

Ik ben Josiene Kamman en werk sinds 2004 als kapster in Sleen.

In 2015 ben ik eigenaar geworden van de kapsalon Josiene’s Haarmode aan de brink in Sleen. Kapster zijn is zowel passie als hobby. Creativiteit en vakkennis staan bij mij hoog in het vaandel. Ik vind het belangrijk dat elke klant zorgvuldig en vertrouwd behandeld wordt. Elke dag leer ik bij, in de praktijk maar ook met cursussen. Mijn specialisaties: krullen knippen en kleuren.

Mirjam – topstylist

Hallo, ik ben Mirjam Katerberg.

Sinds 2004 werk ik samen met Josiene in Sleen. Het mooie aan dit vak is dat kapsels steeds veranderen door nieuwe technieken. Elk jaar ben ik bezig met trainingen. Goed verzorgd haar vind ik belangrijk. Mijn specialisatie is dan ook het verbeteren van het haar en productkennis. Ik ga altijd met een glimlach naar mijn werk!

Willemien – topstylist

Hoi, ik ben Willemien Vugteveen.

Sinds 2016 ben ik ben Josiene’s Haarmode in Sleen te vinden. Als kind vond ik het al heel leuk om met haar bezig te zijn. Ik vind het belangrijk dat de klant genoeg tijd en aandacht krijgt. Kapster zijn is veel meer dan alleen knippen. Mijn specialisaties zijn krullen knippen en bruidskapsels. Daar kan ik veel creativiteit in kwijt en het leukste is mooi haar maken. Als mensen blij de deur uit gaan, weet ik dat mijn doel is bereikt.

Maurien – haarstylist

Josiene's Haarmode Maurien Keen
Mijn naam is Maurien Keen.

In 2019 ben ik hier begonnen als stagaire. Inmiddels heb ik mijn opleiding afgerond en werk ik met veel plezier in de salon. Mijn specialisaties zijn barbier/heren knippen en wenkbrauwen modelleren. Het leuke van heren knippen vind ik het maken van strakke lijnen en het netjes en mooi maken van de baard. Voor de wenkbrauwen geldt hetzelfde: mooi en strak in model maken is mijn ding. Ik vind het een fijn gevoel als mensen blij de deur uit gaan.