Team

Josiene – eigenaar

Ik ben Josiene Kamman en werk sinds 2004 als kapster in Sleen. In 2015 ben ik eigenaar geworden van kapsalon Josiene’s Haarmode aan de Brink in Sleen. Kapster zijn is zowel passie als hobby. Creativiteit en vakkennis staan bij mij hoog in het vaandel. Ik vind het belangrijk dat elke klant zorgvuldig en vertrouwd behandeld wordt. Elke dag leer ik bij, in de praktijk maar ook met cursussen.

Team Josiene Mi

Mirjam – topstylist

Sinds 2004 werk ik samen met Josiene in Sleen. Het mooie aan dit vak is dat kapsels steeds veranderen door nieuwe technieken. Sinds een paar jaar zijn we gespecialiseerd in krullen knippen. Bij krullen komt extra verzorging kijken. Ook het gebruik van de juiste producten is bij krullend haar een must. Goed verzorgd haar vind ik erg belangrijk en mijn specialisatie is dan ook het verbeteren van de haarkwaliteit, productenkennis en krullen knippen. Ik ga altijd met een glimlach naar mijn werk!

Team Josiene W

Willemien – topstylist

Hoi, ik ben Willemien. Sinds 2016 ben ik ben Josiene’s Haarmode in Sleen te vinden. Als kind vond ik het al heel leuk om met haar bezig te zijn. Ik vind het belangrijk dat de klant genoeg tijd en aandacht krijgt. Kapster zijn is veel meer dan alleen knippen. Mijn specialisaties zijn krullen knippen en bruidskapsels. Daar kan ik veel creativiteit in kwijt en het leukste is mooi haar maken. Als mensen blij de deur uit gaan, weet ik dat mijn doel is bereikt.

Team Josiene Ma

Maurien – haarstylist

Mijn naam is Maurien. In 2019 ben ik begonnen bij deze kapsalon als stagaire. Inmiddels heb ik mijn opleiding afgerond en werk ik met veel plezier in de salon. Mijn specialisaties zijn barbier/heren knippen en wenkbrauwen modelleren. Het leuke van heren knippen vind ik het maken van strakke lijnen en het netjes en mooi maken van de baard. Voor de wenkbrauwen geldt hetzelfde: mooi en strak in model maken is mijn ding. Ik vind het een fijn gevoel als mensen blij de deur uit gaan.

Meer weten? Lees over het ontstaan en de achtergrond van Josiene’s Haarmode op de pagina Over de kapsalon.