Josiene – eigenaar

Ik ben Josiene Kamman en werk sinds 2004 als kapster in Sleen. In 2015 ben ik eigenaar geworden van de kapsalon Josiene’s Haarmode aan de brink in Sleen. Kapster zijn is zowel passie als hobby. Creativiteit en vakkennis staan bij mij hoog in het vaandel. Ik vind het belangrijk dat elke klant zorgvuldig en vertrouwd behandeld wordt. Elke dag leer ik bij, in de praktijk maar ook met cursussen. Mijn specialisaties: krullen knippen en kleuren.

Mirjam – topstylist

Hallo, ik ben Mirjam Katerberg. Ik zit inmiddels 35 jaar in het kappersvak, waarvan ik 15 jaar samenwerk met Josiene. Het mooie aan dit vak is dat kapsels steeds veranderen door nieuwe technieken. Elk jaar ben ik bezig met trainingen. Goed verzorgd haar vind ik belangrijk. Mijn specialisatie is dan ook het verbeteren van het haar en productkennis. Ik ga altijd met een glimlach naar mijn werk!

Bianca – haarstylist

Ik ben Bianca Kiewiet, kapster, en werk sinds 2015 bij Josiene’s Haarmode. In het begin was ik derdejaarsleerling bij de kappersschool. Nu ben ik kapster! Met veel passie en energie zet ik mij elke dag in om al onze klanten met een glimlach de deur uit te laten gaan. Ook volg ik regelmatig cursussen zoals herenknippen, permanenten met zes wikkels en kleurenproductentraining. Ik leer door om nog betere kwaliteit en advies te kunnen geven.

Willemien – haarstylist

Hoi, ik ben Willemien Vugteveen. Ik begon bij Josiene’s Haarmode in 2016 als stagair. Inmiddels heb ik mijn diploma Allroundkapster behaald. Ik werk met veel plezier in de kapsalon. Bijna elke dag leer ik weer iets nieuws. Samen met de collega’s gaan we regelmatig op cursus en worden we nog steeds een beter team. Ik vind alles leuk om te doen, of het nu knippen, kleuren, opsteken of iets anders is, alles is leuk. Maar het allerleukste is om te zien is dat klanten blij zijn met het kapsel dat ik als kapster heb gemaakt.