Emergency service behandeling:
Zelfs extreem beschadigd haar wordt weer gezond!

Emergency Haarkuur

Wat is Emergency Service behandeling ?

Wat te doen met extreem beschadigd haar? De schaar erin? Nee! L’ANZA heeft een twee stappen-systeem ontwikkeld dat uw haar prachtig herstelt. Met de nieuwe Emergency Service van Keratin Healing Oil wordt het weer sterk, glanzend en veerkrachtig. Vraag ons naar deze unieke ‘reparatieservice’!

Behandeling in twee stappen

Als u denkt dat niets uw haar meer kan redden, dan wordt het tijd voor een afspraak bij Josiene’s Haarmode. Vraag naar de Emergency Service Professional en laat u verrassen door het ongeëvenaarde resultaat. De service werkt in twee stappen:

Stap 1

Uw haar wordt gewassen en behandeld met Thermal Therapy. De kracht van deze opbouwende therapie zit ‘m in zijn zelf construerende peptiden. Die maken een driedimensionaal frame in de beschadigde gedeeltes van uw haar. Warmte is hierbij essentieel. Terwijl u vervolgens heerlijk kunt relaxen onder de droogkap, doet de kuur z’n werk. Na 10 minuten wordt uw haar uitgespoeld. Het voelt nu al sterk aan!

Stap 2

Nu is het tijd voor de tweede stap: Cream Cure. De componenten van deze kuur – de nieuwste generatie Keratine & Phytho IV Complex – hechten zich aan de zojuist gebouwde frames. Ze brengen de anatomie van uw haar weer terug in zijn originele staat. Het resultaat: mooi glanzend, veerkrachtig en glad haar. U kunt het stylen zoals u wilt.