Merken

L’ANZA

L’ANZA Healing Haircare

Je kiest voor puur. Voor eerlijke producten, die doen wat ze zeggen. Sluit je aan bij een innovatief merk dat – als enige! – Healing Haircare biedt en het haar écht van binnenuit herstelt. Vol exclusieve botanische extracten en andere natuurlijke ingrediënten.
Kijk voor een compleet overzicht van de productlijn op de website van L’ANZA.

Healing Strength

Healing Strength combineert het Keratin Healing System met het Cysteïne Peptide Anti-Aging Complex, waarbij de conditioner extra verrijkt is met voedende en herstellende manukahoning. De producten versterken haar dat slap en kwetsbaar is geworden door chemische behandelingen, hitte of andere invloeden die de veroudering van het haar versnellen. Elke formule heelt het haar van binnenuit en vermindert haarbreuk. De natuurlijke vezelstructuur wordt hersteld, waardoor het haar sterker, glanzender en gezonder wordt.

Healing Style

Healing Style bevat een geniale combinatie van geavanceerde technologieën en natuurlijke ingrediënten om modieuze haardesigns te creëren en te behouden. Het Keratin Healing Complex – met hittebeschermend cactusextract – versterkt het haar en beschermt tegen thermische belasting. Triple UV Protectors voorkomen kleurverlies en beschadiging door de zon. Botanische extracten uit het regenwoud geven langdurige versteviging om de meest uiteenlopende haarstijlen te ondersteunen.

18.21 Man Made

18.21 Man Made

Een naam die verwijst naar het 18de en 21ste amendement op de Amerikaanse grondwet, waarin de drooglegging tijdens de Roaring Twenties werd vastgelegd en weer opgeheven.
Kijk voor een compleet overzicht van alle producten op de website van 18.21 Man Made.

Pomade

Hoogglanzend, maar beslist niet vet. Je kunt er kort tot middellang haar mee vormen, verfijnen, separeren en controleren. Zo creëer je de meest fantastische, pluisvrije stijlen: glad, golvend, krullend – aan jou de keus!

Elastische vezels maken deze pomade extra soepel. Je haalt ‘m makkelijk uit het potje en kamt ‘m net zo makkelijk door het haar – zonder dat het haar stijf wordt of schilfert. En ook uitspoelen gaat heel eenvoudig. Daar houden mannen van!

Wash

Reinigt, versterkt en hydrateert van top tot teen. De huid voelt natuurlijk aan (niet droog of strak, niet vet!). Het haar wordt soepel, maar blijft stevig en krijgt een lichte glans. Heeft geen sulfaten en parabenen nodig om goed te werken, die zitten er dus ook niet in. 18.21 Man Made Wash is gebotteld in een fles die niet misstaat tussen exclusieve whisky’s en heeft een geur die mannen weer mannen laat zijn. Hoewel… het schijnt dat ook de dames de charmes van deze alleskunner enorm waarderen!

DEODORANT

Hoe woest aantrekkelijk de lichaamsgeur van een man ook kan zijn, een deodorant is geen overbodige luxe. Maar dan wel een die ongewenste geuren neutraliseert zonder je zorgvuldig uitgezochte, ‘lekkere luchtje’ te overstemmen. De nieuwe 18.21 Man Made Deodorant is verkrijgbaar in de bekende geuren Spiced Vanilla en Sweet Tobacco, en sluit dus perfect aan bij je andere 18.21 Man Made producten.