Global Curl

Een mooie bos krullen. Je denkt toch dat wil iedereen? Maar mensen met een mooie bos krullen hebben soms geen idee hebben wat ze ermee aan moeten. Ze zitten letterlijk met de handen in het haar!

Herken jij de volgende problemen?

Pluizig en onhandelbaar haar
“Er zit geen model meer in mijn haar!”
“Drogen duurt me veel te lang”
“Mijn haar wordt altijd te kort geknipt”
“Ik heb geen volume in mijn haar”

Dan is Global Curl iets voor jou!

Wij bieden onze krullenklanten deze speciale kniptechniek. Josiene’s Haarmode is gespecialiseerd in Global Curl.  waarbij we rekening houden met je wensen, haarkwaliteit en -dikte.

Iedere krul is uniek. Dat is de reden waarom wij op droog haar knippen, de natuurlijke valling. Op deze manier kunnen wij direct zien wat het met de krul doet. Bij deze kniptechniek knippen we iedere bundel apart, zo krijgt het haar de ruimte om in de natuurlijke valling te krullen. De krullen worden veerkrachtiger door de herstelbehandeling die wij toepassen bij deze techniek.

3-stappenplan

Deze herstelbehandeling bestaat uit een 3-stappenplan, waarbij we kijken naar de haarkwaliteit. Zo kunnen wij zien in welke staat jouw haar is en hoe we het kunnen verbeteren met de intensieve herstelbehandeling. Zo krijgen de krullen de optimale verzorging, wat zorgt voor veerkracht en glans.

Na de Global Curl behandeling zul je de krul ervaren die je altijd al wilde. Meer volume, zachte en glanzende krullen, en bovenal een stuk minder pluis! De krul is veel meer geaccentueerd en drogen duurt geen eeuwigheid meer. Van een Global Curl behandeling heb je zo’n 3-4 maanden profijt. Dus niet meer elke 8 weken puntjes knippen.

Waarom een ander tarief dan voor gewoon knippen?

Krullend haar knippen kost tijd! Krullend haar is  bewerkelijk en kwetsbaarder dan steil haar, daardoor wordt er extra aandacht besteed aan de verzorging voor een optimale kwaliteit van het haar.

Vanzelfsprekend nemen wij de tijd om jou goed te adviseren over krullend haar. Welke producten kun je het beste gebruiken? En hoeveel? Laat je je haar opdrogen of kun je het beter met en diffuser föhnen? Wat te doen als er toch pluis aanwezig is? Wij proberen zoveel mogelijk tips en tricks te geven zodat je ook thuis het mooiste resultaat bereikt. Voor vragen en advies kun je altijd bellen of kom gerust langs.

Eerste keer krullen knippen?

Wilt u voor de eerste keer een afspraak maken om krullen te knippen? Verstandig is om ons dan even te bellen. Dan kunnen we u uitleg geven ter voorbereiding van de behandeling en zo kunnen we genoeg tijd inplannen zodat u het optimale resultaat behaalt.

Afspraak maken

Voor en na